Nyt fra bestyrelsen

07-05-2021

Vi sidder som andre i en situation hvor corona-restriktioner har forhindret os i at afholde vores faste møder fysisk, så bestyrelsen har afholdt virtuelle møder, hvor vi har kunne vende de vigtige punkter for foreningen. MEN vi glæder os meget til at kunne mødes på sædvanligvis igen til næste møde.

Bestyrelse arbejdet har dog ikke stået stille af den grund!

Energistyrelsen,har haft en Bygningspulje, hvor man kunne søge tilskud til energiforbedringer. Denne pulje kunne andelsboligforeninger også søge, og det forsøgte vi.

Desværre var det således at ansøgningspuljen allerede blev lukket 5 min. efter den var åbnet. Til trods for vi sad klar på klokkeslættet, lykkes det os ikke at komme igennem til køen. Og det er super ærgerligt!

Energistyrelsen forventer at åbne en ny pulje efter sommerferien, og den er vi helt klar til at søge, og vi vil igen gøre et forsøg.

Derudover er vi i fuld gang med at for berede ansøgninger til relevante fonde, da vi står overfor en gennemgribende renovering og skal have nye tage på alle huse. Vi er i de indledende dialoger med fonde, men denne proces her flere forsinkende elementer, som gør vi ikke bare sender ansøgningerne, vigtigst venter vi på Lokalplanen  bliver godkendt, så vi kan få tilladelse til de nye tage.